Trik Amat Berjaya Untuk Memenangi Texas Holdem

Trik Amat Berjaya Untuk Memenangi Texas Holdem
Jika anda seorang yang ingin menang di meja poker dan bukannya kalah, anda perlu menemui helah ini untuk memenangi Texas Holdem sekarang.
Adakah anda seorang yang sentiasa kalah dalam jadual pada kebanyakan malam poker? Jika ya, tidakkah anda rasa sudah tiba masanya anda juga harus mempunyai beberapa helah di tangan anda?
Nah, tidak ada masa seperti sekarang, dan itulah sebabnya dalam artikel berikut saya akan menerangkan beberapa helah mudah yang akan membantu anda mendapatkan kelebihan pada pemain poker anda pada kali seterusnya anda bermain Texas Holdem mega888 2022.
Perkara pertama yang perlu diingat ialah Texas Hold Em bukanlah permainan nasib, dan orang yang percaya ini biasanya akan kalah. Ia adalah permainan intelektual di mana anda perlu menggunakan otak dan kemahiran anda dan bukannya bergantung pada nasib anda.
Anda mesti mahir memanggil gertakan orang, kerana ini pasti akan memberi anda kelebihan dalam permainan. Analisis gerak isyarat dan ekspresi lawan anda, perhatikan kedua-dua tanda kekecewaan dan kegembiraan pada wajah mereka.
Salah satu helah yang paling penting dan asas Texas Holdem adalah untuk sentiasa mengekalkan muka poker anda. Pastikan muka anda kosong sepenuhnya, mimik muka atau pergerakan badan anda tidak seharusnya membiarkan pemain lain mengetahui perkara yang anda fikirkan.
Mereka tidak sepatutnya melihat keseronokan anda apabila anda mempunyai kad yang bagus, muka anda juga tidak sepatutnya menunjukkan kekecewaan apabila kad anda tidak betul dan anda berada di ambang lipatan.
Satu lagi helah Texas Holdem yang akan membawa anda jauh adalah dengan cepat bermain pasangan tinggi anda dan tangan permulaan yang baik sebelum kegagalan.
Sentiasa elakkan melukis ke hujung rendah lurus, yang bermaksud bahawa jika anda mendapat 7, 8 dan 9 pada kegagalan, anda tidak sepatutnya bermain dengan, 6 dan 5 atau bahkan 6 dan 10. Anda benar-benar mahukan 10, Jack.
Apabila bermain dengan pasangan rendah anda harus sangat berhati-hati; pasangan seperti 66 hingga 22. Pasangan rendah hanya berfungsi dengan baik pada kedudukan lewat dan ia boleh digunakan di Turn and River apabila anda melihat bahawa tiada orang lain yang mempunyai tangan yang kuat. Kemudian anda boleh mengambil periuk dengan pasangan bawah anda.
Helah bagus yang benar-benar boleh membantu anda dalam Texas HoldeEm ialah mempertaruhkan sepasang kad tinggi atau ace selepas kegagalan yang tidak bernilai. Walau bagaimanapun ini hanya berfungsi apabila keseluruhan kegagalan terdiri daripada kad yang tidak berkaitan sama ada nilai rendah atau sederhana. Tetapi, ia sentiasa lebih baik untuk melipat jika salah seorang lawan anda menaikkan firs,t selepas kegagalan yang tidak bernilai.
Sentiasa perhatikan flop 6, 7 dan 8 kerana ia boleh bertukar menjadi lurus yang boleh mengatasi pasangan tinggi dan juga beberapa tangan lain yang layak.
Untuk berjaya di Holdem adalah sangat penting untuk anda mengetahui semua kemungkinan kombinasi tangan, supaya anda boleh dengan cepat menentukan langkah seterusnya.
Helah Texas Holdem adalah tentang menggunakan fikiran dan pemerhatian anda. Jika anda mempunyai kemahiran membaca lawan anda pasti boleh keluar di pihak yang menang.

Leave a Reply

Your email address will not be published.